De allereerste gasten

Afgelopen donderdag mocht ik mijn allereerste ‘echte’ klanten ontvangen, 5 prachtige dames van de coachtraining bij NTI NLP in Limmen.
Het was een gezellige avond! Hopelijk volgen er nog veel mooie ontmoetingen.

Eén antwoord op “De allereerste gasten”

  1. We werden ontvangen aan een prachtige geel gedekte tafel met bloemen. Corry en haar partner zijn én gastvrije mensen én bekenden bij het NTI-NLP , dat maakte dat ik me gewoon ’thuis’ voelde. Voeg daarbij een heerlijk 3 gangen diner met keus uit vega, vis, vlees en twee groentegerechten keus uit rijst en roti, dan weet je dat je ook qua eten helemaal goed zit. Je kunt van te voren ook bij Corry aangeven welk diëten, allergieën, voorkeuren er zijn. De volgende keer (en die komt zeker) ga ik dat ruimer van te voren aangeven.
    Aanrader.
    Advies: als er een dessert is, hou er ruimte voor. Dat wil je niet missen…

Reacties zijn gesloten.